lubuk dropship 

buat duit dengan fingo apps 

Apps fingo

Bersedia buat duit dengan fingo apps , sama ada ingin jadikan platform ini dropship atau anda sharing dan menjana dengan menjadi preferred shopper fingo 

Teknik - teknik marketing disediakan copy n paste untuk menguasai pasaran 6 negara . 

Apa itu Fingo

Fingo ini apa plak bro..

Bagi saya simple , sebuah portal macam shoppe yang mana stok barang lebih murah di pasaran dengan offer rakan - rakan malaysia yang nak jadi hanya shopper atau preferred shopper dalam fingo 

Kenapa Fingo 

kerana kilang di china kenal pengasas dan pengalamannya .

e

Yi Jianping (terkenal sebagai Dong Fang) mempuyai pengalaman yang luas dalam teknik jualan, promosi internet dan e-dagang. 

Kemahiran ini dipelajari dan terkumpul selama 13 tahun bekerja di Alibaba Group.Sejak 2004, semasa bekerja di Alibaba Group, Yi Jianping telah mengambil bahagian dalam banyak penentuan strategik dan telah mencapai prestasi yang mengkagumkan.

Antaranya adalah penubuhan Ali Mom, jabatan pemasaran dalam talian Alibaba, jenama dan peruncit terbesar di China.Sebelum membuka platform e-dagang sosial Fingo, Yi Jianping adalah pengarah kanan Alibaba Pictures.

kenapa jadi preferred shopper dalam fingo

Ramai tidak perasan lubuk duit dengan bina rangkaian dalam fingo

Dapat voucher

Jadi preferred shopper boleh dapat voucher lebih banyak dari rakan signup shopper RM5

Dapat Duit

Menjana pendapatan dengan setiap orang membeli produk dan upgrade preferred shopper ( PS )

Dropshiper

Boleh gunakan platform ini untuk buat dropship kerana platform ini terus direct kilang hantar barang ke malaysia dengan guna service penghantaran malaysia 

BARANG 5 KALI GANDA MURAH DARI HARGA DI MALL !

Ketika saya menulis ini saya telah buat bandingan harga pasaran . memang harga fingo sangat murah 

Tukarkan kawan fb guna fingo dapat duit 

Saya telah melihat sendiri bukti rakan ini sharing tentang applikasi bingo , beliau mejana pendapatan seminggu rm5k dengan sehari 500 ringgit sharing apps fingo di social media . 

ketika ini kebanyakkan rakan yang ambil peluang adalah dari group china , belum ramai rakan business owner dari kalangan orang melayu untuk mengambil peluang . 

Ketika ini juga tidak ramai nampak peluang dengan menggunakan applikasi fingo ini untuk buat dropship jualan online . 

kebanyakkan pembekal dalam platform ini adalah direct kilang di china . jadi harga lebih murah , anda boleh naikkan harga sekali ganda atau 5 kali ganda ! 


Dalam buat fingo affiliate ini , mereka onkan link affiliate hanya untuk rakan yang upgrade  PREFERRED SHOPPER  ( PS), jadi ambil peluang awal untuk anda promosi app ini di social media , ramai pengguna anda akan banyak buat duit setiap kali mereka membeli .

jika anda ada akaun fanpage yang mempunyai fan , ambil peluang ini untuk anda gunakan medium fingo ini untuk jadi duit. 

saya memilih fingo sebab  , barang direct kilang . ianya mampu membuatkan user buat repeat sale membeli dan saya boleh gunakan platform ini untuk buat dropship jualan produk ke tempat lain .
Jadi Rakan Yang Menjana ..

ebook buat duit fingo ini dapat membantu anda faham teknik 


opss....Tunggu Dahulu.....

Sebelum tekan beli BUY NOW sila daftar dahulu applikasi fingo untuk tebus RM5 Voucher fingo , sila whatsapp saya selepas signup kita chat disana , Bagaimana buat saya kerja - kerja copy n paste dan mula menjana